• LocHal

Werkgeluk in coronatijd

30 september 2020

19:00 - 20:00

Lucas Swennen

HappinessBureau & Bibliotheek LocHal

In de afgelopen maanden is er veel veranderd op de arbeidsmarkt en in de werkomstandigheden van mensen. Wat is nu de impact van de coronacrisis op werkgeluk? En kun je zelf doen om aan je werkgeluk te werken?

Gelukkige mensen functioneren beter, zowel in het gewone leven als op het werk. Aandacht voor gelukkig werken levert medewerkers en organisaties veel op. Onderzoek toont aan dat werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder ongelukken, minder stress, meer plezier, tevreden klanten en een hogere kwaliteit van dienstverlening. Redenen genoeg dus om gelukkig zijn en gelukkig werken op de agenda van elke organisatie te zetten. Ook in deze coronatijd.

Workshop
Lucas Swennen is mede-eigenaar van het HappinessBureau. Daar zien ze een crisissituatie niet als een reden om activiteiten en ambities op het gebied van werkgeluk in de ijskast te zetten, alsof het een luxeproduct is. Juist in onzekere en spannende periodes is het van belang om goed te letten op je eigen welzijn en dat van je medewerkers. Tijdens de workshop op De Dag van Werken & Leren gaat hij in op hoe werkgeluk in tijden van corona eruit kan zien én wat jij kunt doen om juist nu je eigen welzijn en/of dat van je medewerkers te bevorderen.

Alle deelnemers krijgen na afloop het e-book  ‘De 12 dingen die je moet weten over gelukkig werken’ zodat je jezelf ook na de workshop verder kunt verdiepen en ontwikkelen.

Aanmelden
Meld je hieronder aan voor de workshop. De activiteit vindt plaats met inachtneming van coronamaatregelen en er is beperkte capaciteit. Lees voor je bezoek de huisregels )van de Bibliotheek LocHal.