• Online

Seminar ‘Zonder ontwikkeling geen groei’

15:00 - 18:00

Ton Wilthagen Irmgard Borghouts Andres Boom Marnix Feller

Station88

Een interactief Seminar die geheel in het teken staat van de Arbeidsmarkt en de kracht van ontwikkeling en groei. Het aanpassingsvermogen tijdens een crisis, omgaan met tegenslagen, het ontwikkelen van medewerkers, samenwerken en duurzame inzetbaarheid. Iets wat in deze tijd iedereen bekend in de oren klinkt. We maken jou als ondernemer graag deelgenoot van dit Seminar.  

Onze speciale gastsprekers: Ton Wilthagen, Hoogleraar arbeidsmarktontwikkeling Tilburg University, Dr. Irmgard Borghouts Arbeidsmarkt- en sociaalzekerheidswetenschapper, Andres Boom – Directeur Ottobock Equipment Nieuwkuijk en dagvoorzitter  Marnix Feller Bedrijfspsycholoog en docent toegepaste psychologie, delen allen een gezamenlijke passie: ‘Een leven lang ontwikkelen’. Met dit gegeven en de thema’s: – Wat zijn de huidige ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, – veranderen de normen en waarden, – hoe zit het met de veerkracht van het bedrijf en de medewerkers, verandert het arbeidsethos, zorgen wij voor een inspirerende en prikkelende middag. Je bent van harte welkom!

Vanwege de nog steeds geldende RIVM maatregelen, zijn er dertig exclusieve fysieke VIP plaatsen beschikbaar. Deze Inspiratiesessie is óók via livestream te volgen, laat ons via onderstaande link weten waar je voorkeur naar uitgaat en wie weet maak jij kans op één van de VIP plaatsen. Pak je kans en laat je verbazen!