• Online Livestream
  • LocHal

KennisMakerijRevue: Voor altijd ‘out of office’

1 oktober 2020

20:30 - 21:30

KennisMakerijRevue

Bibliotheek Midden-Brabant

Een dag na de Dag van Werken & Leren geeft Ton Wilthagen, hoogleraar Arbeidsmarkt van Tilburg University, een toegift in de 1e aflevering van het nieuwe seizoen van de KennisMakerijRevue. Het is een online talk over hoe thuiswerken en de daarmee samenhangende versmelting van werk en privé blijvende gevolgen van de coronacrisis beloven te worden. De betekenis van de out-of-office-reply lijkt radicaal veranderd: hoe gaat de toekomst van het (thuis)werken er uit zien?

In aflevering 6 van seizoen 1 was Ton Wilthagen ook te gast in de KennisMakerijRevue. Bij besprak o.a. historische achtergronden, het gevaar van de burn-out en ontwikkelingen in werkkleding bij het thuiswerken. De aankomende talk is een vervolg op deze eerdere aflevering, maar de uitzendingen zijn ook prima los van elkaar te bekijken.

KennisMakerijRevue
Vooruitlopend op de Bibliotheek LocHal was de KennisMakerij van 2014-2018 een aparte Bibliotheekvestiging in de Spoorzone waar als proeftuin geëxperimenteerd werd met het delen van kennis en verhalen op andere manieren dan het boek. Van deze locatie werd afscheid genomen met de KennisMakerijRevue: een avond vol bijzondere en uiteenlopende onderwerpen. Met de online variant van de revue worden thema’s niet gebundeld op één avond, maar in een reeks.

Uitzending
De aflevering ‘Voor altijd ‘out of office’’ is donderdag 1 oktober om 20.30 uur gratis te volgen via deze link. Wil je liever een opname bijwonen en toekijken vanaf de tribune in de KennisMakerij? Er zijn 20 gratis tickets voor de opname op 28 september beschikbaar.