• Online

KennisCloud

30 september 2020

12:00 - 21:30

KennisCloud

Bibliotheek Midden-Brabant

Praat mee over thema’s die jou interesseren, vind antwoorden op vragen die je niet via google kunt vinden en maak kennis met het netwerk dat jou verder kan brengen

Praat op kenniscloud.nl mee over thema’s die jou interesseren, vind antwoorden op vragen die je niet via google kunt vinden en maak kennis met het netwerk dat jou verder kan brengen. Door de toenemende digitalisering, internet en social media worden we geconfronteerd met een overvloed aan informatie. Het wordt daarom steeds moeilijker de juiste informatie te vinden. Mensen hebben steeds meer behoefte aan informatie in context: informatie wordt daardoor kennis. KennisCloud is daarom onderverdeeld in een verschillende kennisgroepen per regio. Bijvoorbeeld over technologie en inclusie, voedselvraagstukken en onderwijsinnovatie.

Arbeidsvitaminen
De kennisgroep bij uitstek voor De Dag van Werk & Leren is misschien wel Arbeidsvitaminen.  Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen aan hoogleraar Arbeidsmarkt Ton Wilthagen die hij behandelt in zijn online talk over thuiswerken. En je kunt eenvoudig relevante netwerkpartners vinden en verbindingen maken. Ook kun je meepraten over de beste sollicitatietips en grootste sollicitatieblunders, nieuwe loopbaankennis delen vanuit jouw expertise, of werkgerelateerde vraagstukken opgooien waar je input voor nodig hebt. De online community van KennisCloud klaar staat je verder te helpen!

Aanmelden
Je kunt eenvoudig KennisCloud verkennen zonder je aanmelden. Wil je meedoen en -praten? Meld je dan eenvoudig aan. Enne… ook niet onbelangrijk: het platform is opgezet volgens de waarden uit de Bibliotheekwet: neutraal, onafhankelijk en niet-commercieel. Jouw data blijft dus van jou.