• LocHal

Baas over eigen data op de arbeidsmarkt

30 september 2020

12:00 - 13:00

Joep van der Weide

Bibliotheek LocHal

Aan het begin van De Dag van Werk & Leren trappen we af met de workshop ‘Baas over eigen data’. Want weet jij wat er allemaal online over je te vinden is terwijl je driftig aan het solliciteren bent? Of welke vakantiefoto’s op het internet rondzwerven terwijl jij je opmaakt voor die welverdiende promotie?  

De workshop wordt aangeboden door het DigiLab van de Bibliotheek LocHal. Daar ontdek je de nieuwste technologie, kun je aan de slag met 3D-printen, virtual reality, robots programmeren en games bouwen én leer je meer over mediabewustzijn. De deuren staan open voor iedereen. Voor jong én oud. Voor voorlopers, maar ook voor digibeten.


Leerdoelen

De workshop wordt gegeven door ervaren DigiLab-er Joep van der Weide. Aan het eind van deze workshop weet jij welke data je bewust en onbewust achterlaat, en heb je geleerd wat je kan doen om dit zelf in de hand te houden. En dat is essentieel in onze datasamenleving. Denk maar aan het nieuwsbericht over een arts die onlangs veel kritiek online te verduren kreeg omdat zij een foto postte van zichzelf in bikini.