Wat werkt voor jou?

09:30 - 17:00

Eelloo

Wij vinden dat werk er voor jou is. En niet andersom. Werk is zoveel meer dan doelstellingen halen. Het is een kans om te groeien. En iets te doen dat waarde voor je heeft.

Kom naar de eelloo pop-up stand en start je eigen verhaal.
In de eelloo pop-up stand maak je in een paar stappen je eigen online en printbare waardenposter. Hiermee maak je jouw waarde in één oogopslag duidelijk.


Rol: Wat is jouw rol op het werk? Wat kenmerkt jouw waarde voor het werk?
Drie #: Voor welke talenten of kennis moeten anderen echt bij jou zijn?
Quote: Wat werkt voor jou? Op welke manier is jouw werk voor jou van waarde?

Gratis online programma Mijn verhaal
Ook biedt eelloo jou gratis toegang tot het online programma Mijn verhaal. In dit uitgebreidere programma ontdek je wie jij bent, waar je enthousiast van wordt en waar je naartoe wilt in je werk. Zo kan je de goede loopbaankeuzes maken en jezelf krachtig presenteren aan anderen. Jouw verhaal gaat over jouw inspiratie- en energiebronnen, markeermomenten en toekomstplannen. De uitkomst is een persoonlijke, online presentatie die je makkelijk kunt delen met anderen.

Hé hallo! Wij zijn eelloo
Samen met organisaties, HR-dienstverleners, assessmentbureaus en talent experts geven we het werken van de toekomst vorm. Met onze RH-methode helpen we organisaties om mensen centraal te stellen. En met onze online producten, diensten en advies geven we iedereen de regie.