SER

Op verzoek van de ministeries van OCW en SZW werkt de Sociaal-Economische Raad (SER) aan de Actie-agenda Leven Lang Ontwikkelen, om bij iedereen in Nederland het onderwerp leven lang ontwikkelen hoog op de prioriteitenladder te krijgen.

Hier staat de Actie-agenda Leven Lang Ontwikkelen voor:

  • De SER verzamelt en toont goede voorbeelden van plekken waar leren al vanzelfsprekend is.
  • We adviseren over mogelijkheden in de wet- en regelgeving. Ook verzamelen we kansen en problemen die we bespreken met vertegenwoordigers van landelijke organisaties en beleidsmakers.
  • We brengen mensen met elkaar in contact en helpen om kennis uit te wisselen. Dat doen we door bijeenkomsten te organiseren en een online community te vormen.

Sluit u aan bij het netwerk!
In heel Nederland zijn partijen bezig om activiteiten en programma’s op te zetten waarmee leven lang ontwikkelen de gewoonste zaak van de wereld wordt. Bekijk voorbeelden van inspirerende initiatieven op onze website. Daarnaast bouwen we een groeiend landelijk netwerk van regionale projecten, waar ook jij je bij kunt aansluiten.

Meld jouw eigen leven lang ontwikkelen-initiatief aan op onze website, schrijf je in voor de nieuwsbrief en bekijk wat de SER op dit gebied doet.